Benefietconcert

Ripassa, Roosen & Vasheruk
Datum: 01/07/2022
Aanvang: 20.00 uur
Entreeprijs: € 30,00 (inclusief een hapje en een drankje)

Tickets reserveren via Henk.stolte@planet.nl U krijgt vervolgens het programma thuisgestuurd. Dit is eveneens uw entreekaartje. Vergeet het programma dus niet mee te nemen wanneer u naar het concert gaat!

Attentie: voor de vrienden van de Stichting Grote Kerk Cultureel zijn in eerste instantie slechts 50 kaarten beschikbaar.

 

Programmatoelichting

Begin dit jaar heeft de Stichting Grote Kerk Cultureel de drie verschillende Lionsclubs in Emmen aangeschreven voor een financiële bijdrage ten bate van een nieuw podium en podiumverlichting. Tot onze grote vreugde waren alle drie de Lionsclubs hier van harte toe bereid. Ze doen dit door een gevarieerd muziekprogramma in de Grote Kerk te organiseren. De kerk wordt vanzelfsprekend gratis beschikbaar gesteld en de artiesten zijn bereid geheel belangeloos een optreden te verzorgen.

Met andere woorden, het wordt een prachtige avond voor een goed doel. Een nieuw podium en goede podiumverlichting zorgen ervoor dat u als gast nog meer zult genieten van de concerten die we in de toekomst organiseren. Tevens is een deel van de opbrengsten ter ondersteuning van activiteiten en aanschaf van middelen voor kinderen van Oekraïense vluchtelingen in de regio.

Kortom: u steunt de goede doelen en beleeft een onvergetelijke avond!

 

De deelnemende artiesten aan dit Benefietconcert

 

Justin Ripassa

Pop-artiest, singer songwriter en acteur. Justin heeft onder tussen al verschillende singles uitgebracht. Stuk voor stuk zijn ze al geregeld gedraaid, ook door de nationale radiostations. Ook is hij te zien in een reclamecampagne voor Samsung.

 

Michiel Roosen

Michiel is een begaafd pianist die ondanks zijn nog jonge leeftijd al een prachtige carrière achter de rug heeft. Zo heeft hij vele recitals gegeven, en heeft hij geregeld concerten gegeven met Wibi Soerjadi. Ook heeft hij al vaak voor radio en televisie gespeeld en heeft hij n.a.v. een optreden bij “De Wereld Draait Door” enkele concerten gegeven in Amerika.

 

Sofia Vasheruk

Zij was vier toen zij haar eerste pianolessen kreeg in haar geboorteplaats Moskou. Op latere leeftijd heeft zij gestudeerd aan het Chopin Muziekcollege, ook in Moskou. Nog weer later heeft Sofia aan vele pianoconcoursen deelgenomen en vele belangrijke prijzen gehaald. In 2014 is ze cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede, haar huidige woonplaats. Sofia treedt op met twee collega-musici.

 

——————————

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door de drie Lionsclubs in Emmen.

Benefietconcert

Benefietconcert

Ripassa, Roosen & Vasheruk


1/07/2022
Harm Hoeve

Harm Hoeve

orgelconcert


02/07/2022
Hendrik Elings

Hendrik Elings

Selectie uit zijn werk


23/04/2022 tot 03/07/2022
Wietse Ouwejan

Wietse Ouwejan

orgelconcert


09/07/2022
Wietze Meinardi

Wietze Meinardi

orgelconcert


16/07/2022
Jochem Schuurman

Jochem Schuurman

orgelconcert


23/07/2022
Jan Pieter Lanooy

Jan Pieter Lanooy

orgelconcert


30/07/2022
Gerben Gritter

Gerben Gritter

orgelconcert


06/08/2022

Grote Kerk Emmen
Schoolstraat 5, 7811 XX Emmen

Postadres:
Stichting Grote Kerk Cultureel
Kapelstraat 25, 7811 HC Emmen

tel. 06 27650121 of
tel. 0591 645180
info@grotekerkcultureel.nl

IBAN: NL35RABO 0114 5821 30

Privacyverklaring

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.